ממיסים בסיר את המחמאה יחד עם המים, המלח, הסוכר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומוסיפים במכה אחת את הקמח ומערבבים טוב טוב עד לקבלת גוש אחיד של בצק. מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה, מפעילים ומערבלים 2 דקות עד שהבצק מתקרר לגמרי. מוסיפים בהדרגה את הביציפ, ביצה אחר ביצה עד שהיא נטמעת בבצק, את החצי ביצה פשוט טורפים ביצה שלמה- ומשתמשים רק בחצי מהכמות....הבצק שמתקבל הוא מעין פירה רך רך....מזלפים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות, רבע שעה על 200 ומורידים ל- 160 מעלות לעוד רבע שעה...מקררים וממלאים בקרם..המילוי: 2 קצפת צמחית, 1 פודינג וניל, חצי כוס מים....לפזר אבקת סוכר מעל או שוקולד מומס....בתיאבון!!!