לחמם תנור ל -180 מעלות.
ביצים וסוכר מערבבים היטב ביחד.
את השוקולד והחמאה להמיס במיקרו ולערבב עד לקבלת עיסה חלקה. להוסיף העיסה לביצים ולערבב.
להוסיף את השמנת המתוקה לתערובת ולערבב.
להוסיף את הקמח ולערבב בשתיים שלוש פעמים. לשמן תבנית וליצוק הבלילה פנימה.
את חמאת הבוטנים יש להכניס לשקית זילוף ולהזריק לתוך העיסה במרווחים שווים.
לכסות את חמאת הבוטנים עם הבלילה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ולאפות כשלושים עד ארבעים דקות.
אחרי שמוציאים מהתנור והבראוניז מתקרר, מפזרים אבקת סוכר.