1 ראשית, חממו תנור ל-180 מעלות. העבירו לקערה : סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וקמח.
2 בקערה נפרדת טורפים ביצים בערך כחצי דקה.
3 מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף עד שהתערובת תופסת נפח ומבהירה.
לאחר מכן נוסיף את תמצית הוניל ונערבב.
4 מוסיפים חצי מתכולת הקערה עם החומרים היבשים ומערבבים, מוסיפים חצי מכמות החלב ומערבבים. חוזרים על התהליך עוד פעם אחת (שאר התערובת היבשה, ואז שאר החלב) ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
5 מניחים תבניות קאפקייקס בתבנית שקעים ומוסיפים כף אחת מהתערובת לכל תבנית.
6 מניחים עוגיית אוריאו בכל תבנית מאפין ושומרים שתי עוגיות בצד.
7 את העוגיות שנותרו נפורר ונעביר לתערובת שנותרה.
הוסיפו לתבניות את התערובת ותכסו את עוגיית האוריאו.
8 הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 12-15 דק.
9 לאחר 12-15 דק שהבית מלא בריחות מתוקים, הוציאו את המאפינס ותנו להם להתקרר כמה דקות.
למתכון כולל תמונות הכנסו ל:
http://beautybeastisrael.blogspot.co.il/2015/06/blog-post_11.html