בתוך מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והגבינות ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, מלח, פלפל לבן ופפריקה ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצרים מהבצק שני גלילים בקוטר כ- 5 ס"מ, או כל צורה אחרת" עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה (הבצק צריך להיות קשיח אבל לא קפוא).
מוציאים את הגלילים מהמקפיא, מברישים את הביצה הטרופה ומגלגלים על הקצח, כך שהגליל יכוסה.
פורסים בעזרת סכין חדה לעיגולים ברוחב ס"מ אחד ומניחים על התבניות המרופדות בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד הזהבה קלה מצננים לחלוטין לפני שאוכלים.
בתיאבון!