לבשל את הפסטה במים רותחים עם קצת שמן זית ומלח..לפי
הזמן שמופיע על החבילה. לשטוף את הפסטה במי ברז .
הכנה הרוטב:
לשים שמן זית בסיר גדול
להוסיף את השום,לטגן טיפה
להוסיף את הרכז עגבניות + 5 או 6 כוסות מים
שמים את הכל התבלינים
מהקטשופ שמים כמה לחיצות קטנות
להוסיף את עלי דפנה
מי שאוהב חריף מוסיף את האריסה ביתית
מערבבים הכל ומבשלים על להרחתה
מנמיכים את האש ומבשלים על עש קטנה למשך 20 דקות
מוסיפים את הפסטה לרוטב - מחמים ממגישים.
בתאבון