חותכים את חזה העוף לקוביות ומשרים אותם ברוטב הסויה לאחר מכן מקפיצים אותם במחבת עד לקבלת גוון לבן.
במקביל מרתיחים את איטריות הביצים(נודלס).
על קוביות חזה העוף יוצקים פחית של קרם הקוקוס ומבשלים על אש גבוהה.
בהמהלך הרתיחה מכניסים את הג'ינג'ר, שום ,פלפל ירוק חריף דבש ואת הלמון הגראס.
מרתיחים לעוד 3 דקות ואז מנמיכים את האש .
כ 3 דקות לפני הוצאת המנה מעבירים את הנודלס לתוך הרוטב על אש גבוהה ל3 דקות לאיחותד הטעמים עם הנודלס.
בהוצאת המנה מפזרים את הכוסברה הקצוצה ואת הבוטנים השבורים