אופן ההכנה:
בסיס העוגה
מפרידים חלבונים וחלמונים
מקציפים 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר לקצף יציב.
בקערית מערבבים את החלמונים עם כף שמן
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים והשמן לחלבונים המוקצפים.
מוציאים את קערת המיקסר ומוסיפים ידנית 4 כפות קמח מנופים ומערבבים עד למרקם אחיד.
אופים בתנור כ- 20 דק ומצננים היטב...
השמנת
בקערת מיקסר נקייה מקציפים 2 שמנת + אינסטנט פודינג+ כוס חלב+ רבע כוס סוכר לקצפת יציבה.
התותים
פורסים את התותים באופן אחיד לאורכם או לרוחבם ומפזרים על בסיס העוגה המצונן.
מוסיפים מעל את השמנת ומרדדים לגובה אחיד.
מוסיפים על שכבת הקצפת תותים.
ציפוי הג'לי
מכינים ג'לי תות (חצי כמות) ועם כף מפזרים בעדינות רבה על התותים .
בהצלחה ובתיאבון!!!