הכנות :
בקערית טובלים מספר משמשים מיובשים בברנדי (1-2 לסועד).
הכנת השרימפס:
מחממים שמן (2 ס"מ עומק) בסיר קטן.
בקעריות נפרדות מכינים בלילת ביצה, קוקוס וקמח לבן.
טובלים כל שרימפס בקמח ולאחר מכן בביצה ולאחר מכן בקוקוס.
חוזרים על הביצה והקוקוס 2-3 פעמים כך שתתקבל שכבה עבה של קוקוס בצורת קוצים.
מנקים את זנב השרימפס מהציפוי.
מניחים את כל השרימפסים לכמה דקות בצד כשכולם מונחים באותו כיוון לצורך התגבשות הציפוי לפני הטיגון.
מטגנים טיגון קצר בשמן עמוק. הבשר מאוד עדין ואין צורך בטיגון ממושך. הקוקוס צריך להישאר לבן ולא להזהיב. להוציא לנייר סופג.
הכנת הרוטב:
בקלחת קטנה מחממים מעט את ריבת המשמשים שתהיה נוזלית (אם צריך מוספים מעט מים).
מוסיפים את הברנדי והמשמשים המיובשים לריבה, מתבלים במעט פלפל לבן.
הגשה:
מסדרים 2-3 שרימפסים בצורת מניפה הנפתחת מזנבותיהם על גבי צלחת.
מוסיפים 1-2 משמשים מהרוטב ומעטרים בנוזל הרוטב את הצלחת.
בתיאבון.