1 מקציפים במיקסר חלב, שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת.
2 מניחים בבסיס הגביע שכבה אחת של טורט,
ומרטיבים אותה מעט עם הנוזלים של שימורי האפרסקים,
3 מניחים מעל הטורט בשולי הקערה קונפיטורת תותים (כך שיראו אותה בכל היקף הכלי),
4 ממלאים את הכלי בשליש מהקצפת שהכנו,
5 מפזרים מעל הקצפת פלחי אפרסקים.
6 חוזרים על שלבים 2-5 עוד פעמיים.
* גיוונים:
אפשר להרטיב את הטורטים במשהו אלכוהולי,
אפשר להחליף את האפרסקים בכל פרי אחר (תותים, אננס...)