בקערה גדולה מערבבים פצפוצי אורז עם יוגורט, מניחים עשב לימוני ומשאירים לנוח 15 דקות.
מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודי מוצקה. במידה והתערובת נוזלית מדי מוסיפים עוד טיפונת קמח אורז.
יוצרים כדורים קטנים, בין 2-3 ס"מ ומניחים בסיר אידוי. רצוי לתבל את מי הבישול בקליפות פרי הדר ועלה תה.
בינתיים מפזרים את שבבי הקוקוס במג ולאחר כ-15 דקות מוציאים את הטראפלס, מניחים במגש ועוטפים בזהירות, אך בנדיבות בקוקוס.
מגישים מיד. אפשר להגיש גם קר .