ההכנה:
1 מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
מניחים את גבעולי הטימין בצד אחד של התבנית ומניחים עליהם את הדג, כשהעור כלפי מעלה.
2 יוצקים 2 כפות מהשמן על הדג ממליחים, מפלפלים ומסדרים עליו את פרוסות הלימון.
3 מערבבים את השעועית, עגבנית והזיתים יחד עם שארית שמן הזית. ומתבלים במלח ופלפל.
4 מניחים את תערובת השעועית לצד הדג בתבנית ואופים 15-20 דקות, עד שהדג עשוי.
5 הופכים את הדג ומגישים עם שאר התערובת בצד. בתאבון...!