חותכים את הבצל, השום,הגמבה, הכרוב והגזר לפרוסות דקות מאוד וארוכות (אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים, למשל פטריות).
מרתיחים מים חמים ומשרים בהם את אטריות האורז למשך 4 דקות, מסננים ומניחים בצד.
בינתיים במחבת שמים 2 כפות שמן זית, ומטגנים את הבצל והשום.
במחבת נוספת מטגנים כ300 גרם של בשר אנטריקוט חתוך לרצועות ארוכות ודקות, עם כף שמן, כ8 דקות.
כשהבצל משחים, מוסיפים את הגזר והגמבה ומערבבים עד שהם מתרככים.
בשלב זה מוסיפים את אטריות האורז ומערבבים בעדינות, עדיף עם כף בתנועות של הרמה מלמטה וסיבוב, על מנת שלא ידבקו או יקרעו.
מוסיפים את הסויה והצ'לי ומערבבים.
מוסיפים את כף הסוכר.
מוסיפים את הכרוב,הנבטים, ואת הבשר (יחד עם הנוזלים שבמחבת שבו טוגן).
ממשיכים לערבב בעדינות על מנת שהטעמים יתלכדו.
מומלץ להגיש חם!
אם מתחשק, אפשר להוסיף מלמעלה נבטים טריים, פטרוזיליה או בוטנים גרוסים. בתאבון!!