ממיסים בסיר מעט חמאה ומוסיפים 3 שיני שום (שלמות), מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מספר דקות.
מוסיפים מעט יין לבן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ותבלינים לפי הטעם.
מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב נהיה סמיך.
במקביל חותכים את הברוקולי לחתיכות בינוניות-קטנות ומבשלים כ3-5 דקות במים רותחים עם מעט מלח. הברוקולי צריך להתרכך מעט אך לא יותר מידי.
במקביל מבשלים את הפסטה.
כשהברוקולי מוכן מוסיפים אותו לרוטב ומבשלים כשתי דקות (לא לתת לברוקולי להתרכך יותר מידי).
מסננים את הפסטה ומערבבים אותה עם הרוטב.
קולים מעט צנוברים במחבת עם חמאה.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הצנוברים וגבינת העיזים ומגישים.
בתאבון :)