*הכנת הקבב:
מוסיפים את הבשר הטחון הדק לקערה ומוסיפים לה את הבצל הקצוץ ואת הפטרוזיליה הקצוצה כף מרק עוף, כפית מלח, כפית אגוז מוסקט, כפית קינמון, כף חואייג, שתי כפות שמנות של פירורי לחם ובהארט. מערבבים את הכל עם הידיים ועושים קבבים יפים ומכניסים לתנור ל10 דקות עד שזה מוכן.
* הכנת הטחיניה:
בקערה בינונית שמים קופסה בינונית של טחינה, מוסיפים את המיץ של ארבעת הלימונים הקטנים, מלח, וכוס מים.
מערבבים היטב ומעבירים לסיר ומוסיפים עוד 4 כוסות מים ושמים על הכיריים עד שזה מבעבע. כשזה מתחיל לרתוח שמים לזה שתי כפות גדושות של מרק עוף וכפית מלח.
*הכנת אורז לבן:
שתי כוסות אורז עם שמן תירס מערבבים עד שהאורז נהיה לבן אז מוסיפים ארבע כוסות מים וכפית מלח וכף מרק עוף( על אש קטנה).