מחממים את התנור על 180 מעלות.
קולפים את התפוחים, חוצים ופורסים לרצועות בעובי של חצי סנטימטר. משלבים בקערה את הכף קינמון עם הכפות סוכר ומערבבים יחד עם התפוחים. בקערה נפרדת מערבבים את כל השאר החומרים היבשים ואז מוסיפים את החמאה ולשים עד לקבלת פירורים בינוניים.
מסדרים בתבנית את התפוחים בשכבה אחידה, ומעליהם מפזרים את הפירורים כך שיכסו את התפוחים.
מכניסים לתנור לרבע שעה. ב-5 דקות האחרונות מעלים את הטמפרטורה ל200 מעלות על מנת לשזף את הפירורים.
בדיוק ברגעים האלו ריח של חמאה מתוקה מציף את המטבח :)
בתיאבון!