1)במעבד מזון טוחנים עוגיות אוריאו כולל הקרם לפירורים, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד. מהדקים את התערובת לכלי ההגשה של הסופלה (לא לשכוח לשמן לפני את התבניות!) שומרים במקפיא.
2)מחממים תנור ל180 מעלות.
3)ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה.
4)מוסיפים את הקמח ומערבבים כמה שפחות- עד שלא רואים עוד קמח.
5) יוצקים את התערובת לתבניות עם תחתית האוריאו הקפואה ומוסיפים לפני האפייה את הקרם של העוגיות הנוספות על הסופלה.
6) אופים למשך 9 ד'ק בלבד ! על מנת שהסופלה לא יהפוך לעוגה רגילה...:)
בתיאבון!:)