את בשר הסינטה פורסים לעובי חצי סנטימטר, מטגנים בארבע כפות שמן זית, עד לצריבה קלה,, מוציאים לאחר מכן את דפי הבשר לצלחת בצד, לשמן הזית מוסיפים את עלי המרווה וקליפות לימון, לטיגון קל, מוסיפים את מיץ הלימון, מלימון 1, מוסיפים חמאה לזיגוג הרוטב, מוסיפים את הגזר הננסי, ופלפל שחור גרוס.
מרתיחים ל 10 דקות את הרוטב עם הגזר ומוסיפים לאחר מכן את פרוסות הבשר.
מסיימים את הבישול עם דפי הלזניה, לזיגוג של דקה שתיים ומגישים כמו תפרחת פרחים