המצרכים :
אופן ההכנה:מניחים נייר אפייה בתבנית, עליו מפזרים את טבעות הבצל וחצי מפרוסות העגבניות. מניחים עליהם את הדגים. בוזקים מעל את התבלינים באופן שווה. מסדרים לאורך הדגים את פרוסות העגבניות הנותרות (בערך 3 פרוסות על כל דג). מפזרים את השום. יוצקים שמן זית מעל. מכסים בנייר אפייה וסוגרים את התבנית מעל בנייר כסף. מהדקים היטב בצדדים. מכניסים לתנור בחום גבוה (240) לרבע שעה. מסירים את הכיסוי ונותנים צלייה נוספת של בערך 10 דקות (משגיחים שהדג לא יתייבש). ולקינוח - מתכון לעוגת דבש בחושה קלאסית לראש השנה |