1 מטגנים במחבת את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה.
2 מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת מזלג , לאחר 6-7 דקות מוסיפים את השום והתבלינים. מערבים עד שהבשר מבושל.
3 מעבירים את הבשר עם התבלינים לקערה גדולה. מוסיפים את האורז לאחר השטיפה, את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
4 חותכים את הבטטות לפרוסות ומטגנים מעט בסיר גדול ושטוח. שופכים מעל את תערובת הבשר עם האורז. מוסיפים מים רותחים (היחס של המים הוא פי 2 מכמות האורז).
5 מוסיפים את הסילאן מערבבים בעדינות ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כחצי שעה.