עוף מוקפץ עם טריאקי ב-3 מרכיביםאין לכם רוטב טריאקי? אין צורך - סויה וסוכר חום שמתחממים במחבת עד התקרמלות יעשו כאן עבודה מעולה. מה עוד צריך? חזה עוף או פרגיות, בצל ירוק לקישוט, וסיר קטן של אורז לבן אף פעם לא מזיק
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 15/07/20 07:41
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת היטב, ומשמנים קלות. מוסיפים את העוף וצורבים היטב משני הצדדים. 2 מוסיפים למחבת את רוטב הסויה והסוכר החום ומבשלים על להבה גבוהה עד שכל הנוזלים מצטמצמים והעוף מתקרמל. * מומלץ לקשט בבצל ירוק ולהגיש עם אורז לבן. * להעשרת טעמים אפשר להוסיף שומשום או ג'ינג'ר מגורר. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |