1 בוצעים את החלה לחתיכות קטנות (אפשר לקצוץ בסכין). משטחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך 10 דקות, רק כדי לייבש היטב את החלה. מוציאים מהתנור ומרסקים בידיים לפירורים גסים.
2 מכינים קערה עם ביצים טרופות וקערה עם קמח מתובל במלח ופלפל שחור.
3 מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
4 מצפים את הפרגית בקמח, ביצה ואז פירורי חלה מתוקה. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות הנותרות.
5 מטגנים באיטיות בערך 5 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי והפרגית מוכנה.