1 יום קודם שופכים את בקבוק היין לסיר ומרתיחים קלות עד שהנוזל מצטמצם לכדי שני שליש מהכמות, מסירים מהאש ומצננים. 2. מניחים בקערה את העוף, הגזר, הסלרי הבצלצלים ועשבי התיבול. שופכים עליהם את היין המצומצם ושומרים מכוסה במקרר עד לשעת הבישול (לילה עד יממה). 3. למחרת: מסננים את הירקות והעוף ושומרים את הנוזלים בצד. מפרידים את העוף מהירקות ומייבשים בעזרת נייר מטבח. 4. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל גרוס, ומצפים במעט קמח 5. בקדירה כבדה מחממים שתי כפות שמן ומשחימים את נתחי העוף המקומחים. 6. מוציאים את העוף מהקדירה, מכניסים את הירקות המסוננים (הגזר, הסלרי והבצלצלים) ומקפיצים כחמש דקות עד שהירקות משחימים מעט. 7. כעת מחזירים את נתחי העוף המטוגנים חזרה לקדירה ושופכים מעל את נוזלי המרינדה. 8. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים את הקדירה. מבשלים כ-30 דקות. 9. בינתיים מטגנים במחבת קטנה את קוביות חזה האווז בכפית שמן זית, מוסיפים את הפטריות, מטגנים שלוש דקות נוספות ומסירים מהאש. 10. שופכים ומערבבים בעדינות את תוכן המחבת לתוך קדירת העוף ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. מגישים מתוך הקדירה או בצלחות עמוקות.