1 שוטפים את האורז במים קרים ומשרים אותו למשך כחצי שעה.
2. משרים את הזעפרן ברבע כוס מים חמים למשך כ-10 דקות.
3. כותשים במכתש ובעלי את גרגרי הפלפל השחור עם זירעוני הכמון הקלויים ועם גרגרי ההל.
4. מורחים כחצי מתערובת התבלינים על התרנגולות, מערבבים את האורז עם מה שנשאר מתערובת התבלינים, חצי מכמות שמן הזית, צימוקי הקורינת ורוטב העגבניות ומערבבים היטב.
5. מערבבים שני חופנים גדולים מהאורז המתובל עם בשר הטלה הקצוץ ועם רבע מכמות הבצל הקצוץ. מתבלים במלח וממלאים את בטן התרנגולת.
6. מסדרים בתחתיתו של סיר ברזל עבה את הבצלים הקצוצים, מזליפים מעליהם שמן זית, מניחים מעל את התרנגולת הממולאת, ומפזרים מסביבה את האורז המתובל.
7. יוצקים את שארית שמן הזית, מפזרים מלח ים בנדיבות ומעלים על האש.
8. אחרי 5-10 דקות מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מכסים היטב בנייר אלומיניום ובמכסה הסיר, ואופים לילה שלם בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 110 מעלות צלזיוס.
למות כמה שזה טעים.