1 שמים את כל חומרי הקארי הירוק במעבד מזון ומרסקים למחית חלקה. מעבירים לקערה. 2. בסיר רחב מחממים את השמן, כשהוא חם משחימים בו את שוקי העוף סביב סביב. 3. מוסיפים לסיר עם העוף, חצי כוס ממחית הקארי ומערבבים יחד דקותיים. 4. מוסיפים את חלב הקוקוס, עלי הכפיר ליים, הלמון גראס, הקולורבי, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השום המושחם, הבוטנים הקצוצים, עלי הכוסברה השלמים והפלפל האדום הפרוס. 5. מגישים עם אורז לבן.