1 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ולאחר דקה גם את רצועות העוף. מטגנים עוד כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים, סומק, מלח ופלפל.
2 להכנת הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר, ויוצרים גומה. מוספים מעט מים פושרים ואליהם את השמרים.
3 בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך.
4 מכסים את הבצק במגבת או בניילון להתפחה של 30 דקות.
5 לאחר ההתפחה לשים כ-4 דקות נוספות ומחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי.
6 פותחים את הבצק בעזרת הידיים ויוצרים מיני בצק פיצה.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות.
8 ממלאים את הבצק בתערובת הבצל והבשר ואופים בתנור שחומם מראש למשך 8 עד 10 דקות ומגישים.
* מומלץ לאכול עם סלט עגבניות פיקנטי.