1 מבשלים את האטריות מראש לפי ההוראות על גבי האריזה, אך מקפידים לבשל אותן "אל דנטה" ולא יתר על המידה.
2 מערבבים עם שמן קנולה ושומשום בעזרת הידיים. מכסים ומצננים במקרר.
3 שוטפים ומייבשים את העוף, מורידים את הסחוס האמצעי וחותכים כל צד לקוביות. מגלגלים קלות בקורנפלור או קוזו טחון לאבקה. מחממים שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוה ומקפיצים את קוביות העוף בתנועת ערבוב מתמדת עד שהוא כמעט מוכן. מוסיפים מהג'ינג'ר ושן שום פרוס וממשיכים להקפיץ רק עד שהעוף מוכן. שמים בצד.
4 משרים את האננס ופטריות השיטאקה (בנפרד) במים רותחים עד שהם תופחים, כ-15 דקות. מסננים ופורסים את האננס לחתיכות (כמו בקופסאות אננס משומר) ואת השיטאקה לרצועות, ללא הגבעול. מסדרים בערמות על משטח העבודה.
5 מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה. מנערים וטועמים. אם הרוטב מלוח מדי אפשר להוסיף עוד כף או שתיים מים. יש לנער שוב לפני השימוש.
6 מחממים את שמן הקוקוס על אש בינונית-גבוה ומקפצים את הברוקולי, גזר, שיטאקה, אננס ובצל ביחד עם הג'ינג'ר והשום הכתוש, כ-2 דקות. עכשיו מוסיפים את העוף, ומקפיצים דקה.
7 זורקים לווק את האטריות המקוררות בחופנים ומקפיצים עם הירקות רק עד שאטריות מחוממות. מנערים ויוצקים פנימה את הרוטב, מנמיכים את האש לבינוני, ומבשלים עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך. מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בבוטנים וכוסברה, אם רוצים.