1 מערבבים את כל חומרי הקציצות למעט פירורי הלחם לתערובת אחידה בקערה. מכסים ומניחים במקרר ל-30 דקות להטמעת טעמים ולהתייצבות (אם התערובת רכה מדי ולא נוחה לעבודה, אפשר להוסיף 3-2 כפות פירורי לחם).
2 יוצרים קציצות בקוטר 7 ס”מ בידיים משומנות ומשטחים אותן מעט. משהים כמה דקות עד שיגיעו לטמפרטורת החדר.
3 מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים כל קציצה בביצה טרופה, מצפים בפירורי פנקו ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
4 מגישים מיד או שומרים במקרר בקופסה אטומה.
* להגשה יום אחרי: מחממים 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. הקציצות טעימות גם בטמפרטורת החדר.
* אפשר גם להכין את הקציצות עד שלב הציפוי לפני הטיגון, להקפיא ולטגן לפי הצורך.