1להכנת הפירה: מכניסים לתנור את הבטטה ותפוח האדמה עטופים בנייר כסף על חום מקסימלי. לאחר חצי שעה בודקים בעזרת מזלג אם מספיק רך, ומוציאים.
2 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, מוסיפים חמאה ומועכים. את הבטטה מעבירים דרך מסננת ואת תפוח האדמה רק מועכים עם החמאה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 להכנת הבשר: חותכים גזר לרצועות דקות וממלאים בו את הסטייק פרגית. ממליחים ומפלפלים, סוגרים בצורת רול, עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
5 מוציאים מהתנור, חותכים באמצע בצורת אלכסון ומסדרים על צלחת. ליד כל רול יעמוד פירה שעבר דרך רינג קטן.
6 לרוטב שמנת עם בצל: מקפיצים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים שמנת מתוקה ממליחים ומפלפלים.