המצרכים (10 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המים, הלימון והתבלינים. חותכים את פרוסת הלחם לקוביות קטנות ומספיגים בתוך המים. 2 קוצצים את הפטריות דק ומערבבים עם העוף והלחם המושרה. 3 טורפים את הביצה ומוסיפים לתערובת 4 קורצים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, משטחים מעט ומטגנים 2-3 דקות מכל צד (ניתן גם לאפות 7 דקות מכל צד). 5 טוחנים יחד את מרכיבי הרוטב, ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|