1 מתחילים עם הסלט: מכינים את הקוסקוס (רק חצי חבילה) לפי הוראות ההכנה על האריזה - במיקרוגל או בסיר. חשוב להקפיד שלא יתייבש יתר על המידה. שמים בקערת סלט. מערבבים פנימה את כל התבלינים והירקות הקצוצים ומערבבים יחד בעדינות. 2. מוסיפים שמן זית ואת המיץ הסחוט משני הלימונים. אם קליפת הלימון צהובה ויפה, אפשר לקצוץ ממנה מעט ולהוסיף לסלט. מערבבים הכל יחד טועמים ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל לפי הטעם. יש לשמור את הסלט בקירור עד להגשה אבל מומלץ להגישו תוך כמה שעות ממועד ההכנה, אחרת הוא מאבד מצבעו ומטעמו. 3. סמוך לפני ההגשה מחממים את המנגל או את התנור ל"גריל" בחום גבוה. צולים את חזה העוף עם תיבול עדין של מלח ופלפל שחור בלבד, חתוכים לרצועות עבות. 4. מרכיבים מנות אישיות: מערימים במרכז הצלחת את הסלט ומניחים מעל כ-250 גרם רצועות חזה עוף לכל סועד. מגישים מיד.