1 להכנת העוף: מתבלים את נתחי העוף בכמון, פלפל ומלח. מטגנים בשמן עמוד עד הזהבה.
2 להכנת פסטו עגבניות: טוחנים במעבד מזון את העגבניות מיובשות, התימין, רסק העגבניות ומיץ הלימון.
3 מוסיפים צנוברים תוך כדי פעולה.
4 מוסיפים את הגבינה.
5 יוצקים שמן זית בזרם עדין תוך כדי פעולה.
6 להכנת השעועית: מבשלים שעועית במים עם עלי דפנה, פלפל ירוק ומעט מלח עד רכות. מוסיפים את התבלינים.
7 מטגנים במחבת עמוקה עם שמן זית בצל עד שקיפות, מוסיפים פלפל צהוב ואדום וממשיכים לטגן עד השחמת הבצל. מוסיפים שום ומתבלים בכמון ואוגרנו. מוסיפים למחבת את השעועית המבושלת ומערבבים בעזרת מועך תפוחי אדמה. מכבים את האש. מתבלים המלח.
8 מאחדים בין העוף, השעועית והפסטו וקוצצים פנימה כוסברה.
9. להרכבת המנה: מורחים דף פילו בשמן זית, מניחים עליו דף פילו נוסף וחותכים במרכז. מניחים מלית לפי הכמות הרצויה ומקפלים למעטפה.
10 אופים ב-200 מעלות כ- 15 דקות.
11 מגישים עם תירס מבושל או צלוי על הגריל.