1 בקערה מלאה מים משרים את העדשים. מכניסים למיקרו ל-2-3 סיבובים על חום גבוה בני 4-5 דקות כל אחד עד לריכוך מלא.
2 מסננים את המים. מוסיפים אורז, מוסיפים את היין והמים ומכניסים למיקרו לסבבים של 5 דקות תוך כדי ערבוב בסיום כל סבב.
3 קוצצים בצל ושום, מתבלים בחרדל, מעט מלח ופלפל לבן ומכניסים למיקרו להשחמה לסבבים בני 1-2 דקות. מערבבים מדי סיבוב ומפסיקים רק בקבלת בצל במראה מטוגן – יש להיזהר שלא לייבש את הבצל יתר על המידה.
4 חותכים רצועות עוף, קוצצים את עשבי התיבול, מערבבים את הרצועות עם מעט שמן זית וחצי כפית חרדל דיז'ון, מתבלים ומכניסים למיקרו ל-7 דקות כשמדי 1-2 דקות עוצרים ומערבבים.
5 הטפנד: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
6 הרכבת המנה: מסדרים את רצועות העוף לצד מנת אורז ומניחים מעל בצל מטוגן.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים