1 מסירים בעדינות רבה את כל העור מהעוף (ללא סכין רק עם הידיים).
2 מניחים את העור בצד ומתחילים לחתוך את כל בשר העוף (ללא העצמות כמובן, את העצמות מניחים בצד). חותכים את בשר העוף לחתיכות גסות.
3 מעבירים את עצמות העוף לתוך סיר ומרתיחים במים עד לקבלת ציר עוף טהור.
4 מעבירים לקערה את חלקי העוף ומתבלים במעט מלח, כורכום, ופלפל שחור.
5 קוצצים את עשבי התיבול, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
6 פורסים את העור של העוף לאורך, ועליו מניחים פס של מלית (לכל אורכו).
7 מניחים את הביצים על המילוי אחת ליד השנייה ולוחצים אותן קלות פנימה. מכסים את כל המילוי עם העור שנותר בשני הצדדים (כמו רולדה).
8 קושרים או תופרים את העוף היטב (לא מהודק מדי).
9 מחממים שמן זית או קנולה בסיר מתאים לגודל הרולדה. מוסיפים לשמן שום, מעט כורכום, פלפל שחור ומלח ומערבבים. על השמן המתובל מניחים בזהירות את הרולדה. צורבים כ-10 דקות עד להזהבה מכל הצדדים.
10 מוסיפים 2 וחצי כוסות מציר העוף לסיר הרולדה. סוגרים את הסיר ומבשלים היטב במשך 20 דקות לפחות.
11 מעבירים את הרולדה לתבנית ומעליה יוצקים מעט מהרוטב שנותר מהבישול. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
12 אפשר גם להכניס את הרולדה אל תוך חלה ואז להכניס לתנור.
13 רצוי לקרר מעט לפני ההגשה.