לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 ק"ג חזה עוף חתוך לריבועים של כ-5*5 ס"מ
3 כפות דבש
1 כוס קמח תופח
1 מכינים את הרוטב: מביאים את כל החומרים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש.
2 מערבבים את כל חומרי הבלילה עד למרקם אחיד.
3 טובלים את ריבועי העוף בבלילה, מטגנים עד השחמה ומסדרים בצלחת הגשה.
4 שופכים את הרוטב על כדורי העוף.
5 חותכים את הפלפלים והאננס לקוביות בגודל בינוני, ומטגנים במחבת גדולה בשמן חם כדקה – כך שיתרככו מעט אך עדיין ישמרו על צבעם. מוסיפים לצלחת ההגשה.
פתח הכל סגור הכל