עוף חמוץ מתוק של הסינית האדומהביקשתם, קיבלתם: ככה מכינים לבד את מנת הדגל של המטבח הסיני
| הסינית האדומה
| פורסם 11/07/10 14:15
![]()
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב חמוץ מתוק (אפשר להכין, או לקנות בסופר):
לבלילה
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מביאים את כל החומרים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש. 2 מערבבים את כל חומרי הבלילה עד למרקם אחיד. 3 טובלים את ריבועי העוף בבלילה, מטגנים עד השחמה ומסדרים בצלחת הגשה. 4 שופכים את הרוטב על כדורי העוף. 5 חותכים את הפלפלים והאננס לקוביות בגודל בינוני, ומטגנים במחבת גדולה בשמן חם כדקה – כך שיתרככו מעט אך עדיין ישמרו על צבעם. מוסיפים לצלחת ההגשה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|