1 להכנת הרוטב: מחממים ¼ כוס שמן במחבת, מוסיפים שום, רסק העגבניות, כף פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף ובהדרגתיות את העגבניות תוך כדי ערבוב הרכיבים.
2 משרים את החלה במים לחצי דקה, ולאחר מכן סוחטים ומפוררים.
3 להכנת הקציצות: מערבבים בקערה את החלה, קוביות חזה העוף, בצל, תפו"א, פטרוזיליה, כוסברה, 4 חלמונים, כפית פפריקה מתוקה, ½ כפית פלפל שחור, ½ כפית אבקת שום, ¼ כפית כורכום וכפית וחצי מלח.
4 מהתערובת יוצרים 4 קציצות גדולות. טובלים את הקציצות בקמח ולאחר מכן בחלבונים.
5 במחבת נוספת מחממים כוס וחצי שמן, לטיגון עמוק.
6 כשהשמן רותח מכניסים את הקציצות למחבת עד להשחמה מלאה.
7 מוזגים מעל הקציצות את הרוטב האדום ומגישים.