1 שוטפים היטב את חלקי העוף ושמים בסיר בינוני. מוסיפים את התבלינים ומים עד כיסוי העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל כ-20 דקות. מוציאים את העוף ומניחים בקערה. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות והאורז ומבשלים עד שהמים התאדו. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהזהיב. מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן לסיר האורז, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות על אש נמוכה.
3 מוסיפים את הצימוקים והשקדים למחבת החמה ומטגנים מעט.
4 מעבירים את האורז לקערה, מניחים מעל את העוף ומפזרים את השקדים והצימוקים.
* טיפ: כדי להדגיש את טעם העוף ולהשחים אותו אפשר לטגן את הנתחים לאחר הבישול במעט שמן עד שישחים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה