1 ממליחים ומפלפלים בנדיבות את העוף. מחממים את השמן במחבת רחבה מאוד וכבדה ומזהיבים את נתחי העוף חמש דקות מכל צד. אין לצופף את המחבת – יש להזהיב את הנתחים בשתי נאגלות. מוציאים. 2. מוסיפים את הבצלצלים והשום לשומן שבמחבת ומטגנים אגב ערבוב שתי דקות. 3. מוסיפים את העוף (מניחים מעל הבצלצלים), מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 25 דקות. מטלטלים את המחבת מדי פעם. 4. מחממים את הקוניאק במצקת מתכת מעל אש קטנה כעשרים שניות (אם אין מצקת מתכת אפשר להשתמש בפינג'אן או בסיר קטן). מציתים בזהירות, יוצקים לסיר העוף (ללא המכסה, כמובן) ומטלטלים את הסיר עד שהאש דועכת. ממשיכים לבשל ולטלטל עוד שלוש דקות. 5. מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מבשלים חמש דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים עם אורז לבן.