1 שמים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים.
2 מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים כף שמן.
3 מתבלים את הפרגיות בפלפל לבן וצורבים אותן משני הצדדים על המחבת, דקה מכל צד, עד להשחמה. מוציאים ומניחים על מגש.
פרגית בטריאקי, שום וג'ינג'ר - הכנה | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את השום והג'ינג'ר עד להזהבה קלה, כחצי דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב למחבת. מגבירים את הלהבה ומבשלים את הרוטב לצמצום, כ-3 דקות.
5 מחזירים את הפרגיות הצרובות ונותנים להן לספוג טעמים במחבת כדקה נוספת.
6 מוסיפים את השעועית, מפזרים שומשום ומערבבים. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים עם אורז לבן.