1 מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
2 שוטפים את השוקיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום גבוה). מרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה.
4 מערבבים בקערה חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים עד לקבלת משחה חלקה.
5 מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
6 אופים בתנור החם 60-50 דקות (תלוי בגודל השוקיים), עד שהשוקיים זהובות.
* גיוון: מחליפים את החטיף בקורנפלקס רגיל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!