המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את כל מצרכי הרוטב. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. אם יש זמן, נותנים לעוף לשרות מעט במרינדה. 2 מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים עליו את כל הרוטב (חובה שיהיה הרבה רוטב). מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 40-50 דקות, עד שהעוף מוכן. 3 מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור לתכנית גריל ונותנים לעוף להשחים עוד 10 דקות. 4 מגישים על אורז לבן. צילומים: אסף רונן - צילום מזון, תדמית ופרסוםסטיילינג וכלים: שרה זיידמן, 054-4677202 הכנתם? ספרו לנו ולסתיו איך יצא! |