
סיר של בית: קוביות פרגית עם בצלאלה לא ימים לארוחות מפוארות, בטח כשאין חשק מיוחד לבשל או תיאבון גדול לאכול, ככה שמתכונים פשוטים, טובים ומזינים הם הפתרון האידיאלי. ארוחה הגונה שמוכנה תוך שעה
ענת אלישע https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm
| mako אוכל
| פורסם 24/10/23 07:00
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את נתחי הפרגית. 2 מוסיפים פלפל חריף פרוס, מתבלים (מלח, פלפל, כורכום, כמון וסילאן) ומטגנים 10-12 דקות. 3 מוסיפים לסיר את הבצלים הפרוסים השום, מערבבים מעט ומוסיפים רבע כוס מים. 4 מערבבים שוב, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים 45-50 דקות. לבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/ ולאינסטגרם שלה https://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/
קוביות פרגית עם בצל. מוכן בשעה | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |