המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה כף אחת של סויה עם הקורנפלור. פורסים את חזה העוף לנתחים ומערבבים עם תערובת הסויה והקורנפלור. משרים חמש דקות. 2 בינתיים מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, שארית הסויה, המים, מרק העוף והקוקוס. 3 פורסים את שיני השום דק, מחממים שמן במחבת ומטגנים אותן דקה. 4 מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכל הנתחים מלבינים. 5 מוסיפים את תערובת הבוטנים, מערבבים ומביאים לרתיחה. 6 מגישים עם אורז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |