המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 ממליחים ומפלפלים את חלקי העוף ומטגנים בסיר עם שמן זית עד להשחמה יפה מכל הצדדים. 2 מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם מזהיבים. 3 מוסיפים מים לכיסוי העוף, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות, עד שהעוף רך. 4 מוסיפים את האורז, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 20 דקות, עד שהאורז מוכן. עוף בסיר. מנה שהיא ארוחה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** מי שמעדיפים את העוף עם העור כמובן יכולים להשאיר אותו. |