המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את האורז בקערה עם מים ומניחים בצד בזמן הכנת התבשיל. 2 בסיר עם מעט שמן מטגנים קלות את העוף עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד. 3 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד לריכוך מוחלט. 4 מוסיפים לסיר את העגבניות, המים, הרסק והתבלינים. מערבבים היטב ומוסיפים את העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על אש נמוכה עד שהעוף מתרכך ומוכן. 5 מוציאים את העוף ומניחים בצד. 6 מסננים את האורז ומוסיפים אותו לסיר שבו התבשל העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים, עד שרואים שהאורז מוכן לאכילה. 7 מסירים את עור העוף, מפרקים את בשרו, מוסיפים אותו לאורז ומערבבים קלות. אם רוצים מגישים עם פטרוזיליה קצוצה. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |