1 מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים את העוף, הכרישה, הגזר, הסלרי והתימין ומבשלים על להבה נמוכה במשך רבע שעה. מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עוד כמה דקות.
2 מוסיפים את היין וקצת יותר משתי כוסות מים. ממליחים ומפלפלים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 40 דקות, עד שהעוף מתרכך. מערבבים לעתים תכופות, כדי שהתבשיל לא יידבק לתחתית הסיר. הרוטב צריך להיות די סמיך, אם הוא נוזלי מדי, מסירים את המכסה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט (בשלב הזה אפשר להניח לתבשיל להצטנן ולשמור אותו במקרר לכמה ימים - אם רוצים אפשר גם לאכול אותו ככה, בלי לאפות).
3 בינתיים מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (220 מעלות). מעבירים את תבשיל העוף לתבנית פאי. משחררים את בשר הנקניקיות מהציפוי שלהן ומגלגלים לכדורים קטנים, או שמגלגלים מהבשר הטחון המתובל כדורים קטנים. מטגנים את הכדורים במעט שמן חם ומפזרים אותם על התבשיל.
4 להרכבת הפאי: מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. מורחים את שולי התבנית בביצה הטרופה, מניחים על התבשיל את הבצק וחותכים שוליים מיותרים. מורחים את שארית הביצה על הבצק, כדי שישחים יפה בזמן האפייה. צובטים את שולי הבצק כדי ליצור עיטור יפה (אופציונלי). בעזרת סכין עושים חריצי שתי וערב על הבצק (יעזור לבצק להיות פריך ועלעלי).
5 אופים את הפאי במרכז התנור 30-40 דקות, עד שהוא מזהיב. אני אוהב להגיש את זה עם תירס ופירה.