1 העוף במרינדה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, מכניסים את פילה העוף ומשרים כשעתיים במקרר.
2 משפדים את הפילה על שיפודי עץ וצולים משני הצדדים על מחבת פסים לוהטת (או מנגל פחמים), בערך שתי דקות מכל צד.
3 הסלט: במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום.
4 מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב.
5 מוסיפים את העגבניות והמנגולד.
6 מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש.
7 מניחים את השיפודים על הסלט החם ומגישים.
* המתכון באדיבות משק ארצי – מותג עופות טבעיים הניזונים מתזונה צמחית בלבד, ללא תוספת אנטיביוטיקה וללא כימיקלים, וגדלים בצפיפות נמוכה התורמת לחיזוק מערכת החיסון הטבעית שלהם.
>> מחפשים משהו יותר כבד ומשביע? נסו את הקובות האלה!
>> נחשו איזו עוגייה הישראלים הכי אוהבים