1 בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את שוקי העוף משני הצדדים ומטבלים משני הצדדים בפפריקה ותבלין לעוף, מוסיפים את הבצל ושום ומנמיכים את האש.
2 ממיסים את אבקת מרק העוף בכוס מים רותחים ושופכים לתוך הסיר עם העוף, ממיסים את רוטב העגבניות עם חצי כפית קינמון בכוס מים רותחים ומוסיפים גם לסיר.
3 מוסיפים את הזיתים השחורים לאחר שהורתחו פעמיים, ומכסים את הסיר לזמן שבין חצי שעה לשעה עד שהעוף רך.
הכנת תפוחי האדמה:
1 בקערה מערבבים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, הקמח, הסוכר והשמן את שיש תערובת חלקה בלי גושים.
2 מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים לתוך התערובת ומערבבים עד שהתפוחי אדמה מכוסים לגמרי בתערובת.
3 בתבנית על נייר אפייה מסדרים אחד אחד את תפוחי האדמה ואופים בחום של 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה נהיים רכים (בערך חצי שעה).
4 מגישים את העוף ביחד עף התפוחי אדמה.