אופן הכנת המלוי
1 מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים בהדרגה את השמנת והחמאה.
2 ממליחים ומפלפלים.
אופן הכנת רוטב העגבניות
1 מטגנים את הבצל, השום והפלפל האדום.
2 מתבלים לפי טעם, מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד לקבלת מירקם אחיד.
אופן הכנת המנה
1 ממלאים את העוף עם הפירה (יש לפזר את הפירה במרכז העוף ולהימנע מגלישה לצדדים כדי שלא יזלוג החוצה).
2 מורחים שכבה דקה של רוטב העגבניות על העוף. מעל הרוטב מגרדים פרמז'ן.
3 מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 15 דקות, לאחר מכן עוד 25 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. מוציאים ומגישים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (6 מנות):
אנרגיה |
680 קלוריות |
חלבונים |
55 גרם |
פחמימות |
20 גרם |
שומנים |
42 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה