תחתיות ארטישוק ממולאות פרגית וערמוניםמנת ממולאים חגיגית ועשירה עם בשר פרגית וערמונים ברוטב על בסיס יין לבן ורכז רימונים
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :ל-20 יחידות:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המצרכים למילוי.מטגנים את הבצל בסיר גדול כ-5 דקות, עד שהוא מזהיב מעט, ומתחילים להוסיף את שאר המרכיבים לפי הסדר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, טועמים ומתקנים תיבול אם רוצים. 2 ממלאים את תחתיות הארטישוק במלית ומניחים בתוך הרוטב, זו לצד זו.מבשלים 45-50 דקות ומגישים עם אורז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|